fbpx

iSize Autosjedalice: Vrhunska sigurnost i komfor za Vašu bebu

Sigurnost djece u automobilu je nešto što svaki roditelj stavlja na prvo mjesto. U potrazi za najboljim rješenjem za sigurno putovanje vašeg mališana, vjerovatno ste čuli za iSize autosjedalice. Ovaj sigurnosni standard donosi nove smjernice i standarde koji omogućavaju bolju zaštitu za vašu djecu tokom vožnje. U ovom blogu, ćemo istražiti šta su iSize autosjedalice i zašto su postale prvi izbor mnogih roditelja.

 

Šta su iSize autosjedalice?

iSize je novi standard sigurnosti za autosjedalice koji je razvila Evropska komisija kako bi unaprijedila sigurnost djece tokom vožnje. Ovaj standard se razlikuje od prethodnih standarda po tome što se bazira na visini djeteta, umjesto na težini, čime se omogućava preciznije prilagođavanje autosjedalice veličini vašeg mališana.

 

Prednosti iSize autosjedalica:

  1. Preciznija zaštita: iSize standard se bazira na visini djeteta, što znači da će autosjedalica bolje odgovarati veličini vašeg mališana i pružiti bolju bočnu zaštitu.
  2. Isofix sistem: iSize autosjedalice se obično montiraju uz pomoć Isofix sistema, što smanjuje rizik od nepravilne montaže i povećava bezbjednost.
  3. Podesivi naslon za glavu i leđa: Većina iSize autosjedalica dolazi sa podesivim naslonom za glavu i leđa, što omogućava da autosjedalica raste zajedno sa vašim djetetom.

 

Coccolle Velsa iSize Autosjedalica

Coccolle Velsa iSize autosjedalica je pravi dragulj u svijetu sigurnosti na putu. Ova autosjedalica je dizajnirana za bebe i malu decu od rođenja do 150 cm visine, što znači da je to jedina autosjedalica koju ćete ikada kupiti. Velsa pruža izuzetnu bočnu zaštitu i udobnost za vašeg mališana. Ugrađeni Isofix sistem omogućava brzu i sigurnu instalaciju, a naslon za glavu sa pet položaja te naslon za leđa koji također ima pet položaja omogućuju prilagodljivost kako vaša beba raste.

 

Coccolle Elona iSize Autosjedalica

Coccolle Elona iSize autosjedalica je još jedan fantastičan izbor za roditelje koji traže bezbjednost i udobnost. Elona je pogodna za djecu od 100 do 150 cm visine, što je otprilike od 4 do 12 godina starosti. Ova autosjedalica također ima Isofix sistem za brzu i pouzdanu instalaciju. Naslon za glavu i naslon za leđa su podesivi i prate rast vašeg djeteta, pružajući maksimalnu udobnost i zaštitu.

Kada je u pitanju sigurnost vaše bebe u automobilu, iSize autosjedalice postavljaju nove standarde. Coccolle Velsa i Coccolle Elona iSize autosjedalice su savršen izbor za roditelje koji žele da osiguraju da njihova djeca budu sigurna I da im je udobno tokom vožnje. Ponosni smo što Vam na web stranici www.melanie.ba, možemo ponuditi ove visokokvalitetne proizvode koji će vam pomoći da budete spokojni tokom svake vožnje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 5% popusta

Naša internet stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pretraživanja. Pretraživanjem ove internet stranice pristajete na korištenje kolačića.
KORPA
Vaša košarica je prazna
Započnite s kupovinom!
Započnite kupovinu
0